Bagagerumsmarked Søndervig

Søndervig
19. sæson

Ved Beach Bowl
Lodbergsvej 36
Søndervig
DK-6950 Ringkøbing

KØRSELSVEJLEDNING: Drej direkte ind på markedspladsen fra Houvig Klitvej. Alternativt kan der køres ind via Badevej ved lyskrydset i Søndervig, drej til højre ad Lodbergsvej, kør hen til Beach Bowl på højre side. Der sker lige nu store ændringer i indkørselsforholdene til markedspladsen. Føg med her på siden og facebook ‘Bagagerumsmarked Søndervig’.

 

Hvornår er der marked i 2023?

Følgende TIRSDAGE, kl. 11.00-16.00:

 • 4. april (uge 14)
 • 27. juni (uge 26)
 • 4. juli (uge 27)
 • 11. juli (uge 28)
 • 18. juli (uge 29)
 • 25. juli (uge 30)
 • 1. august (uge 31)
 • 8. august (uge 32)
 • 15. august (uge 33)
 • 17. oktober (Dansk efterårsferie, uge 42)

Booking foretages telefon/SMS til Ole S. Rask på 2834 4878.

Bindende stadepladsbestilling er nødvendig. Såfremt du/I bliver forhindret i at deltage, uanset årsag, så må du/I gerne give din/jeres stadeplads(er) videre til andre. På den måde får andre glæde af din/jeres plads(er).

 

 Hvad kan du opleve som gæst?

Oplev ægte retro, nostalgi og vintageting i et hyggeligt miljø.
Gå på opdagelse og gør et godt fund blandt de gamle og spændende ting.
Få en rigtig hyggelig dag for dig og din familie på den lokale markedsplads.

Mulighed for at købe mad og drikke i Beach Bowl og hos de omkringliggende restauranter og pizzeriaer mv.
Indkøb af madvarer kan med fordel foretages i MENY Søndervig.

Benyt også muligheden for at besøge en hyggelig handelsby ved porten til Vesterhavet.
Der ligger et stort aktivitetscenter, en ny minigolfbane og en legeplads lige ved markedet. Benyt også muligheden for at se de imponerende og flotte skulpturer på den nærliggende Sandskulpturfestival.

I Søndervig har du alle muligheder for spændende og attraktiv shopping – også uden for de åbningstider, du normalt kender. Oplev shopping med en afslappet feriestemning i badebyen Søndervig.

 

Få de aktuelle informationer på facebook:

Bagagerumsmarked Søndervig

– like siden og få løbende de nye og aktuelle informationer om markedet og området omkring ferie- og badebyen med sloganet: Søndervig – Porten til Vesterhavet.

 

Artikel til Søndervig beboerblad:

Nyt er godt, men brugt er bedre – kom til marked i Søndervig😊

Af Ole S. Rask, Rask Event, Bagagerumsmarked Søndervig

Sommer, solskin, strand og hyggelig stemning går op i en højre enhed når Bagagerumsmarked Søndervig åbner.

Tirsdag den 4. april 2023, kl. 11.00 går startskuddet for sæson 2023. Så det er er lige om lidt, at Bagagerumsmarked Søndervig slår portene op for den 19. sæson i rækken.

Når andre hører, at vi skal til Søndervig, lyder det ofte med begejstring i stemmen: ’Nå ja, det er tirsdag, så er der jo bagagerumsmarked i Søndervig’. Jo, det giver liv, atmosfære og handel i Badebyen😊

Markedsgæsterne valfarter fra sommerhuse og campingpladser. Også gæster fra cirka 500 ferieboliger ved Lalandia, der ligger lige overfor markedspladsen. Ikke at forglemme de mange der kommer kørende til Søndervig fra nær og fjern.

 

Markedspladsen ved Beach Bowl summer af liv. Her udbydes guld fra gemmerne til priser der er til at have med at gøre. Gæsterne elsker at lede i de 10.000-vis af ting og sager. At gøre et fund fra en papkasse der står lidt skjult under bordet, som ingen andre har set. At krejle om prisen med stadeholderne, som har tømt skuffer, skabe, loft, kælder og udhus. Måske er der gamle ting fra et dødsbo der glæder sig til et nyt liv i et andet hjem. Det er slaraffenland for samlere og andre der elsker brugte ting.

Her er der mulighed for at finde ting der kan bruges i andre sammenhænge. Fx nogle gamle vinduesskodder med lidt afskallet maling i forskellig smukke retrofarver der får nyt liv som sengegavl.

På denne måde holder vi fokus og passer godt på miljøet. Og det lever fint op til mundheldet: ’Nyt er godt, men brugt er bedre’. Genbrug passer glimrende ind i tidsånden. Genbrug er eksklusivt, unikt og lækkert. Det er hot at købe brugte ting, så hjemmet ikke ’bare’ ligner siderne i et af boligmagasinerne.

Ved at købe ind på markedet støttes der på fornem vis op om Danmarks ambitioner om, at reducere kraftigt på udledningen af CO2. Det er bare en win-win situation.

Produktionen af nye ting og tøj bidrager fx til en stor miljøbelastning. Fx har jeg ladet mig fortælle, at én enkelt T-shirt kræver omkring 1.400 liter vand at producere. Den mængde vand svarer til mere end 10 fyldte badekar. Ved produktionen af ét kilo tekstil bliver der udledt omkring 15 kg CO2. Det giver stof til eftertanke. Så kom når startskuddet lyder for årets bagagerumsmarkeder i Søndervig. Læs eventuelt mere på raskevent.dk Vi ses😊

 

 

 

Markeder i 2022

Følgende TIRSDAGE i 2023:
Åbent fra kl. 11.00-16.00

 • 4. april (uge 14)
 • 27. juni (uge 26)
 • 4. juli (uge 27)
 • 11. juli (uge 28)
 • 18. juli (uge 29)
 • 25. juli (uge 30)
 • 1. august (uge 31)
 • 8. august (uge 32)
 • 15. august (uge 33)
 • 17. oktober (Dansk efterårsferie, uge 42)

[wpgmza id="9"]