Bagagerumsmarkeder i Viborg

Viborg
5. sæson

Sct. Mathias Centret
Parkeringskælderen

Sct. Mathias Gade 38
DK‐8800 Viborg

 

Markedsdage i 2022?

Følgende søndage i 2022, kl. 10.30-15.00:

 • 6. februar
  6. marts
 • 2. oktober
  6. november

 

Vi glæder os til at se dig på vores indendørs bagagerumsmarked. Et stort bagagerumsmarked med over 80 stadepladser. GRATIS entré, parkering og toiletter.

Alle markedsdage afholdes i parkeringskælderen under Sct. Mathias Centret, der er en del af centrets bygning.

Det er muligt at køre sin bil ind i Parkeringskælderen og læsse varer af på stadepladsen. Stop motoren, så vi undgår at forurene luften til gene for stadeholdere og gæster. Så læs hurtigt tingene af bil og trailer og kør straks bilen ud på parkeringspladsen (gratis), så andre let kan komme til deres stadeplads.

Stadepladser fra 2,5 x 5 meter.

Tilmelding er bindende. Du har dog mulighed for at videregiver stadepladsen til en anden, hvis du selv er forhindret i at deltage.

Du finder Sct. Mathias Centret lige midt i Viborg med den ene udgang til gågaden. Parkeringsmuligheder lige udenfor den anden indgang – Fischers Parkeringsplads der ligger op til markedspladsen – nyt parkeringshus.

Bil
Kommer du i bil til Sct. Mathias Centret så følg Indre Ringvej og kør mod centrum, gågaden og Fischers Parkeringsplads. Husk der er masser af gratis parkeringspladser om søndagen.
Bruger du GPS, så tast: Fischers Plads – 8800 Viborg. Så kommer du lige til Parkeringspladsen foran centret. Ellers ender du i gågaden.

Bus
Kommer du i bus tager du bybussen til Sct. Mathias Centret stiger du af i busgaden i Gravene/Jernbanegade eller på Sct. Jørgens Vej. Så har du kun 3 minutters gang til en god indkøbsoplevelse og markedsplads.

Tog
Kommer du med toget er der blot 6 minutters gang til Sct. Mathias Centret. Følg Toldbodgade ned til den lille rundkørsel og følg tredje afkørsel op til centret.

 

Hvad kan du opleve som gæst?

Viborg er en af Danmarks ældste byer, med spor helt tilbage fra oldtiden. Jyske folkestammer valfartede til Viborg, som betyder ’helligt bjerg’, for at handler og afgøre tvister. Handelsfolk og mange andre kom kørende hertil med heste og stude. I dag er det stadeholdere og gæster der valfarter til byens indkøbscenter. For at handle på bagagerumsmarkedet og i centeret.

Sct. Mathias Centret åbnede dørene første gang den 19. oktober 1977.

Siden 1977 har Viborg udviklet sig kolossalt som handelsby og fremstår nu som et moderne, attraktivt, aktivt og dynamisk handelscenter for hele Midtjylland, med et hav af spændende og inspirerende butikker.

Centret er trimmet til forbrugernes krav og fremstår som et flot, monumentalt og hyggeligt indkøbscentrum for hele familien, hvor hygge, god service og indtagende butikker er de væsentligste elementer. Nyd masser af lækker mad i nogle af de mange spisesteder i Sct. Mathias Centret.

 

Aktuelle informationer på facebook:

Bagagerumsmarked Viborg

– like siden og få løbende de nye og aktuelle informationer om markedet

 

 

Markeder i 2021

SØNDAGE i 2021:
Åbent fra kl. 10.30-15.00 (Indendørsmarked)

 • 7. februar (Aflyst på grund af COVID-19)
  7. marts (Aflyst på grund af COVID-19)
 • 3. oktober
 • 7. november