Bagagerumsmarked Randers

Randers
2. sæson

BAUHAUS (på plænen foran byggemarkedet)
Juventusvej 7
Paderup
DK-8960 Randers SØ

KØRSELSVEJLEDNING: Foran og omkring hele BAUHAS (ikke Koncertpladsen)

 

Hvornår er der marked i 2023?

Følgende SØNDAGE, kl. 08.30-14.00:

  • 23. april
  • 4. juni
  • 30. juli
  • 17. september

Booking foretages på 2834 4878.

Stadepriser mv., læs mere under menuen Booking/Priser/Mail/Parkering på hjemmesiden.

Bindende stadepladsbestilling er nødvendig. Såfremt du/I bliver forhindret i at deltage, uanset årsag, så må du/I gerne give din/jeres stadeplads(er) videre til andre. På den måde får andre glæde af din/jeres plads(er).

 

Alle markedsdage afholdes  på græsplænen foran og omkring BAUHAU, Juventusvej 7, 8960 Randers SØ.

Det er muligt at køre sin bil ind i på markedspladsen og læsse varer af på stadepladsen. Bil og trailer må gerne blive holdende på stadepladsen. Stadepladserne ligger ud mod Århusvej og Paderup Blvd.

Stadepladser fra 10 x 5 meter.

 

Hvad koster en stadeplads?

  • Randers: 10 x 5 meter. Stadepris kr. 199. En hjørneplads koster 90 kr. ekstra.

 

Hvad kan du opleve som gæst?

Få en kvalitetsoplevelse med masser af god markedsstemning, Her kan du opleve retro, nostalgi og finde vintageting når de mange stadeholderne byder deres guld fra kælder og kvist til salg. En guldgrube for alle der søger efter ting de lige mangler. Et sandt eldorado for samlere.  Gå på opdagelse og gør et godt fund blandt de gamle, sjove og spændende ting. Få en rigtig hyggelig dag for dig og din familie på den lokale markedsplads. Vi har meget fokus på, at der KUN handles med egne brugte ejendele og danske husflidsprodukter.

Salg af pølser på pladsen ved den lokale pølsemand.

Randers er en af Danmarks charmerende byer, med spor langt tilbage i historien. Stadeholdere og gæster valfarter til byen for at besøge bagagerumsmarkedet og gøre deres indkøb Randers Storcenter. Læs mere på: randersstorcenter.dk

Randers er et attraktivt, aktivt og dynamisk handelscenter for store dele af Østjylland, med et hav af spændende og inspirerende butikker.

Besøg eventuelt også Memphis Mansion, en kopi af Graceland i USA, der ligger tæt på markedspladsen.  Adressen er: Memphis Mansion, Randersvej 3, 8960 Randers SØ. Læs mere på: www.memphismansion.dk
Aflæg eventuelt også et besøg i Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, 8900 Randers C.  Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have for både børn og voksne. Læs mere på: www.regnskoven.dk

Bagagerumsmarked Randers er nu en del af Rask Event-familien. Vi glæder os meget til at byde på masser af fine ting for samlere og tingfindere.

GRATIS entré. GRATIS parkering for publikum lige ved markedspladsen. GRATIS toiletter i BAUHAUS. Vi glæder os til at se dig på vores bagagerumsmarked. Et stort bagagerumsmarked med masser af stadepladser.

 

Aktuelle informationer på facebook:

Bagagerumsmarked Randers: https://www.facebook.com/profile.php?id=100077537163976    eller følg og se næsten alle opslag omkring markederne på  Ole S. Rask | Facebook
Du kan like siden og løbende få de nye og aktuelle informationer om markedet i handelsbyen Randers.

Markeder i 2023

Følgende SØNDAGE i 2023:
Åbent fra kl. 08.30-14.00

  • 23. april
  • 4. juni
  • 30. juli
  • 17. september

 

[wpgmza id="10"]